Hos Sølund Living sælger vi små annekser og sommerhuse i træ til den kræsne kunde. Vi står for ærlighed og kvalitet, og vi får boligdrømme til at gå i opfyldelse.

Vores små sommerhuse og annekser er ca. 30 m², hvor der er kræset for designet. Du køber ikke bare et hus fra Sølund Living, men et hus hvor der er fokus på materialer, lys og detaljer. Her er ikke noget unødvendigt, som skæmmer for dit udsyn.

Færre kvadratmeter giver mere tid til livet. Tid til at drikke kaffe på terrassen, lytte til fuglene, plante blomster i haven, vandre, at læse bøger eller sejle i kajak. Der er mindre plads til rod og larm og mere plads til eventyr. Både de små lige udenfor døren og dem på andre kontinenter.

Vi er søsterselskab til Sølund Huse, som er en familieejet virksomhed med en udpræget kærlighed for træ. Vores håndværkstraditioner går to årtier tilbage og er kendetegnede ved en særlig passion for kvalitet. Vores grundige arbejde med træhuse er båret af, at vi er fagfolk til fingerspidserne. Vi har en meget speciel tilgang til det at drive virksomhed. Vi sælger ikke huse – men oplevelser. Og vi gør det med stolthed og glæde – hver gang.

Vi har desværre ingen udstilling af husene på adressen, men du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om detaljerne.
Du kan også gå tilbage og få et indblik i Frida annekset her.

Lad drømmen gå i opfyldelse

Er du i tvivl om, hvilket hus der passer til dit liv? Kontakt os for at høre mere.

Hos Sølund Living gør vi os umage for at få din drøm til at gå i opfyldelse. Vi hjælper dig med at skabe rammerne til dig og dine nærmeste. Vi er på hjemmebane i velindrettede og hyggelige kvadratmeter, og vores mentalitet er at alt kan lade sig gøre. Vores rådgivere står altid klar til at hjælpe dig.

KONTAKT OS