Værd at vide: Fra drøm til indflytning

Vi brænder for at opfylde dine drømme om et fantastisk anneks eller sommerhus. Hos Sølund Living har vi skabt en enkel og gennemsigtig proces, hvor du er i tæt dialog med os hele vejen fra idé til det færdige resultat. Her er en oversigt over, hvordan processen foregår:

Det første møde

Vores første møde er en hjertelig velkomst på vores kontor eller ved vores udstillingshuse, hvor vi præsenterer vores inspirerende designs. Vi er her for at lytte til dine behov og give personlig rådgivning, så du kan finde det perfekte anneks eller sommerhus. Glæd dig til en afslappet og informativ dialog, hvor vi sammen kan skabe dit drømmehus.

Tilbud gennemgås sammen

Efter vores inspirerende første møde går vi i dybden med dine ønsker og behov. Vi udarbejder et skræddersyet prisoverslag, der tager højde for alle de ønsker, du har udtrykt. Vores dedikerede team sørger for, at hver eneste detalje er nøje gennemtænkt, så du kan få en klar fornemmelse af resten af processen, samt omfanget af tilbuddet. Vi stræber efter at levere gennemsigtighed og troværdighed i vores prissætning, så du kan træffe en informeret beslutning. Vi ser frem til at præsentere dig for vores skræddersyede tilbud!

Det forberedende arbejde

Efter aftalen er indgået, går vi nu ind i forberedelsesfasen. Vi besigtiger din grund omhyggeligt og begynder at udarbejde arkitekttegningerne til byggeansøgningen. Når byggetilladelsen er i hus, kan arbejdet med at forberede grunden påbegynde. Vi starter produktionen og din vision bliver skabt til et smukt anneks eller sommerhus, der opfylder dine behov.

Sølund Living erfaring med sommerhuse og annekser i træ

HUSET ANKOMMER

Nu er tiden kommet til at modtage dit anneks eller sommerhus, der ankommer til din grund. Vores dygtige team kan tage sig af montering og tilslutning, så dit drømmehus hurtigt tager form. Når alt er på plads og færdigmeldingen er i hus, er dit anneks eller sommerhus klar til indflytning. Lad os stå for de sidste detaljer, så du kan træde ind i dit nye hjem og opleve den glæde, det bringer. Vi er stolte over at have været en del af denne rejse og ser frem til at se dig nyde dit færdige hus. Velkommen til et nyt kapitel af din historie!

KONTAKT OS NU

For at gøre din drøm til virkelighed, opfordrer vi dig til at kontakte os. Del dine drømme og tanker med os, så vi kan levere vores ekspertise. Vores erfarne team står klar til at guide og rådgive dig med varme og professionalisme.

Kontakt os på:

Tlf. 29 43 35 89

E-mail: info@solundliving.dk

Du er også hjerteligt velkommen til at besøge os på vores adresse: 

Overby Skovvej 3 – 8732 Hovedgård.