Jakob

Et moderne sommerhus på 50 m²

HYGGELIGE KVADRATMETER

SKAB MINDEVÆRDIGE STUNDER

Tidligere
Næste

JAKOB SOMMERHUS

LUKSUS PÅ 50 M²

Fleksibelt sommerhus i moderne design, ideelt som både rummeligt sommerhusanneks eller mindre sommerhus. Oplev den elegante indretning som fås med sildebensparket, stenfliser og komfortabel gulvarme i badeværelset, der også er udstyret med en forfriskende regnvandsbruser. Nyd bekvemmeligheden ved et færdigt køkken med hårde hvidevarer, der følger med Living Huset. Skab uforglemmelige oplevelser i dette fleksible og stilfulde Jakob hus.

BR18 GODKENDT

Bygget efter KRAVENE

Dette eksklusive Jakob hus er omhyggeligt konstrueret i overensstemmelse med byggereglementets krav. Huset er fuldt godkendt som et beboelses anneks til sommerhuset og kan endda opnå godkendelse som et selvstændigt sommerhus.

Sølund Living sommerhus færdigbygget

HVER CENTIMETER TÆLLER

PLADS TiL DINE NÆRMESTE

Velkommen til et optimalt designet hus, hvor hver eneste centimeter er nøje udnyttet. På kun 50 m² finder du alt, hvad du behøver. Med to komfortable soveværelser, en praktisk hems, et stilfuldt køkken og et moderne badeværelse er dette hus en perfekt blanding af funktionalitet og elegance.

Sommerhus fra Sølund Living

SPECIFIKKE MÅL

Grundplan

Huset består af et badeværelse (ca. 3,8 m²), 2 soveværelser (hhv. ca. 8,58 m² og 6,86 m²) samt opholdsrum (ca. 15 m² ekskl. entre). De ydre dimensioner er B: 4 m, H: 4 m, L: 12,5 m.

Jakob

Priser fra
kr 1.019.000
  • Inkl. køkken m. hårde hvidevarer
  • Inkl. badeværelse m. gulvvarme
  • Inkl. laminatgulv
  • Trappeadgang til hems
  • 3-lags PVC vinduer
  • Inkl. transport**
  • Forberedte el-, vand- og afløbsinstallationer
Populær

MATERIALER & TILVALG

JAKOB

Det viste inventar og materialer er vejledende og kan variere alt efter tilgængelighed.