Annika

Kom tæt på naturen i dette 31m² anneks med 4m² udhæng

LUKSUS ANNEKS

Velindrettet nydelse

Tidligere
Næste

ANNIKA ANNEKS

Et hus i højeste kvalitet

Annika kan bruges som et rummeligt anneks eller et mindre sommerhus. Huset har et moderne design og er indrettet med sildebensparket, stenfliser og gulvarme i badeværelset samt bad med regnvandsbrus. Living Huset leveres endda med et færdigt køkken, inkl. hårde hvidevarer.

UNIKT UDSYN

Få naturen tæt på

Med sine store vinduespartier bringer Annika naturen tættere på dig, så du kan nyde den naturlige skønhed hele året rundt. Uanset om det er det grønne landskab om sommeren, de gyldne efterårstræer eller det snedækkede vinterlandskab, vil du opleve at smelte sammen med naturen på en enestående måde.  

Sølund Living sælger BR18 godkendte sommerhuse og annekser

GODE OG SMARTE M²

Et rummeligt anneks

I et Living Hus er det en afgørende prioritet at skabe en følelse af rummelighed og plads til dig og dine nærmeste. For at opnå dette har arkitekten lagt stor vægt på at optimere og tilpasse alle elementer i huset, således at der ikke er spildplads, og funktionaliteten er hævet til en helt ny standard. Annekset er også nøje designet med en generøs hems, som udover at tjene praktiske formål, også tilfører en unik og dynamisk atmosfære til rummet. 

DETALJER & INVENTAR

Et stilrent køkken

I Annika finder du et elegant køkken med smukke hvide skabslåger og moderne hårde hvidevarer fra Electrolux. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige inventar, herunder køleskab, ovn, induktionskogeplade og opvaskemaskine, der sikrer bekvemmelighed og funktionalitet i hverdagen.

Tidligere
Næste

KLINKER & REGNVANDSBRUS

Et luksuriøst badeværelse

Dette hus er nøje designet med et smukt og luksuriøst badeværelse, der tilføjer en ekstra dimension af elegance. Det indbydende badeværelse er udstyret med gulvvarme, der sikrer en behagelig temperatur året rundt. De keramiske klinker, der pryder både vægge og gulv, tilføjer en stilfuld atmosfære til rummet.

I brusenichen kan du nyde et vidunderligt brusebad takket være det luksuriøse regnvandsbrusehoved. Dette skaber en afslappende oplevelse, der giver dig en fornemmelse af velvære og komfort.

Derudover er der tænkt på de praktiske detaljer, da badeværelset nemt kan indrettes med en vaske-tørremaskine, hvis det er en ønsket facilitet.

ALT DU HAR BRUG FOR

Plads til alle

Huset har en optimeret grundplan, hvor hver centimeter tæller. På de blot 35 m² har du alt, hvad du har brug for. Huset har et soveværelse, en funktionel hems, et elegant køkken og et moderne badeværelse.
Annika anneks med køkken og badeværelse

INDRETNINGEN

Grundplan

Huset består af et badeværelse, soveværelse, opholdsrum og en hems. De ydre dimensioner er B: 4 m, H: 4 m, L: 8,75 m. Dette giver annekset 35 kvm, hvoraf 4 af dem er udhæng.

Annika Med 4m² udhæng

Priser fra
kr 765.000
  • Inkl. køkken
  • Inkl. badeværelse
  • Forberedte el-, vand- og afløbsinstallationer
  • Ekskl. levering & kran*
  • Ekskl. udvendig tilslutning

MATERIALER & INVENTAR

ANNIKA - "BASIS"

Det viste inventar og materialer er vejledende og kan variere alt efter tilgængelighed.