Gæsterum

Mangler du plads til overnattende gæster i sommerhuset eller helårsboligen? Med et anneks kan skabe en rolig oase, hvor gæsterne kan trække sig tilbage, når de er på besøg. Her er plads til, at dine gæster kan overnatte i flere dage, og I behøver ikke at vågne eller gå i seng på samme tid.

Atelier
Savner du et sted, hvor du kan trække stikket og dyrke dine kreative interesser? I et anneks kan du få plads til både maling, pensler og store lærreder. Her behøver du ikke pakke det hele sammen, men du kan blot lade staffeliet stå fremme og vende tilbage, når malingen er tør.

Fitness

Drømmer du om et sted, hvor du kan løfte kettlebells, træne biceps eller dyrke yoga i fred og ro? Med et anneks er der plads til både romaskine, motionscykel og stepmaskine, og du kan træne i tørvejr, selvom regnen siler ned.

Gamerrum
Er børnene vilde med World of Watercraft og The Sims, men fylder computer og gamerudstyret alt for meget på værelset? Med et anneks kan de unge få deres helt eget rum, hvor der er plads til, at venner og forældre kan komme på besøg og spille med.

Teenageværelse
Skal teenageren flytte hjemmefra, men alligevel blive på matriklen? Et anneks er en oplagt mulighed, hvis teenageren i huset trænger til plads og frihed. Her er plads til, at vennerne kan komme på besøg, og de kan holde fest og spille musik uden at vække hele huset.

Sy og strik Stof,
strikkeopskrifter og symaskine. Trænger du til dit eget rum, hvor der er plads til fokus og fordybelse? I anneks er der plads til sybord, opbevaring og den bløde lænestol, når du skal slappe af. Her kan du få lov til at dyrke de kreative sysler uden afbrydelser.

Om os

Hos Sølund Living sælger vi små annekser og mindre sommerhuse i træ til den kræsne kunde. Vi står for ærlighed og kvalitet, og vi får boligdrømme til at gå i opfyldelse.
Vores små annekser og sommerhuse er ca. 30 kvadratmeter, hvor der er kræset for designet. Du køber ikke bare et hus fra Sølund Living, men et hus hvor der er fokus på materialer, lys og detaljer. Her er ikke noget unødvendigt, som skæmmer for dit udsyn.