Lad os snakke sammen

Er du blot i overvejelsesfasen, eller har du allerede forelsket dig i lige det Living anneks som passer til dig og din familie?
Så giv os endelig et kald på 29 43 35 89. Så lytter vi gerne til dine drømme og tanker, samt giver vores anbefalinger og input til at få realiseret dit nye projekt. Du skal i hvert fald ikke bekymre dig om annekset kan godkendes. Alle vores annekser er bygget efter BR18 og vi kigger gerne på din grund og gør vores bedste for at finde løsninger på eventuelle krav i lokalplaner.

Hvis du har lyst til at mødes med os, så er du mere end velkommen til at besøge os på Overby Skovvej 3 – 8732 Hovedgård.

Et samarbejde udformes
Efter vores hyggelige samtale så er detaljerne nu kommet helt på plads og du føler dig tryg i vores samarbejde. Herefter underskrives købskontrakten. I denne del af processen, skal du blot lægge en udbetaling, hvilket dækker de skitser, plantegninger og facadetegninger, som vi skal have lavet til kommunen, således de kan godkende dit nye anneks.

Din godkendelse er kommet i hus
Vi modtager en herlig opringning fra dig, hvor du glad fortælle at kommunen endelig har godkendt dit nye luksus anneks. Dette betyder at vi nu er klar til at få produceret dit anneks.
Her skal 50% af betalingen finde sted som depositum. Da vi bygger på fabrik så tager denne produktion ofte ikke mere end 12-20 uger. I denne periode kunne du passende tage fandt i en flink entreprenør, som kan hjælpe dig med at gøre grunden, samt fundamentet klar til huset.

Dit anneks er på vej

Vi får den glædelige nyhed fra savværket om at dit anneks nu er præcis som du ønskede det og klar til at blive sendt til dig. Sammen med dig så får vi de allersidste detaljer på plads og planlagt leveringen fra savværket ud til din klargjorte grund. Herefter betales det resterende beløb.

Dit luksus anneks ankommer
Huset ankommer til din adressen, løftes over på dit fundament og sammen med en entreprenør så tilsluttes, strøm, vvs og de sidste småting huset. Dette tager typisk ikke mere end en dag.
Vi inspicerer naturligvis huset sammen med dig og sikre os at alt er lige som det skal være.

Et ekstra kig og ren nydelse
Dit anneks står nu færdigt og smukt på dit fundament. Derefter færdigmeldes det til kommunen. Kommunen kigger dokumentationen igennem og er alt som det skal være, kan I blot flytte ind og nyde tilværelsen. Skulle du finde fejl eller mangler efter leveringen, jamen så har du selvfølgelig også to års fuld reklamationsret.

Vi bygger på fabrik
En af de største fordele ved et Sølund Living hus er at vores annekser bliver bygget på fabrik. Dette sikrer samme høje kvalitet og præcision hver gang!

Derudover giver det en unik mulighed for at vi kan bygge året rundt, slut med forsinkelsen grundet sne og slud, da alle annekserne bliver bygget indendørs. Produktionsprocesserne er nøje optimeret og håndværket er i top, derfor kan vores annekser blive bygget på typisk 12 – 20 uger.