Frida

30 hyggelige kvadratmeter

Oplev det nu

Nøglefærdigt og godkendt Living Hus

Nyd livet på mindre plads

Lad naturen komme ind

Luksus på 30 m²

Frida er perfekt til sommerhuset og leveres færdigbygget og huset bliver aflæsset med kran lige ind på din grund. Dette Living Hus er med eksklusivt badeværelse og stilrent køkken (prisen er endda inkl. hårde hvidevarer). Med sine hyggelige kvadratmeter giver Frida mere plads til den voksende familie, eller fungere som et ekstra lille frirum.

Vi lytter til dine ønsker

Med Frida huset er mulighederne mange. Vi gør os umage for at tilpasse os dine behov. Se alternativ ruminddeling nedenfor, hvor Frida er lavet med separat soverum, men uden køkken.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Om annekset

Bygget efter BR18

Dette Frida anneks er bygget efter kravende i byggereglementet. Annekset er derfor godkendt som beboelses anneks til sommerhuset. Derudover er vi i fuld gang med at opføre to udstillingshuse, som er klar i marts 2022. Kontakt os gerne for at aftale en fremvisning.
Book en fremvisning
 • Et stilrent køkken
 • Et luksuriøst badeværelse
 • Vi bygger på fabrik
 • Plantegning
 • Sådan fungerer det
Helårs anneks med køkken og hårde hvidevare fra www.sølundliving.dkFrida leveres med stilrent køkken, som er special tilpasset huset, således hver sentiment tæller og detaljerne får en naturlig afslutning. Derudover leveres annekset med hårde hvidevarer, hvilket inkluderer køleskab, ovn, induktionskogeplade og emhætte. 

Annekset kommer med flot og moderne badeværelse med toilet, håndvask, bruseniche og armatur. Derudover kan du i "Premium" få både væghængt toilet, store grå stenfliser, vaske/tørremaskine og håndklædevarmer.  

En af de største fordele ved et Sølund Living hus er at vores annekser bliver bygget på fabrik. Dette sikrer samme høje kvalitet og præcision hver gang! Derudover giver det en unik mulighed for at vi kan bygge året rundt. Slut med forsinkelser grundet sne og slud, da alle Living Husene bliver bygget indendørs. Produktionsprocesserne er nøje optimeret og håndværket er i top. Derfor kan dette Frida Living hus bygges på ca. 12-20 uger.

 • Lad os snakke sammen:
  Vi lytter til dine ønsker og drømme og sammen får vi detaljerne på plads.
 • Godkendelsen:
  Dine tegninger på Living Huset sendes til kommunen, som godkender byggeansøgningen (behandlingstiden varierer fra kommune til kommune).
 • Dit fundament:
  Så snart din godkendelse er i hus, kan du trygt gå i gang med at forbedrede fundamentet ud fra den tilsendte sokkelplan.
 • Dit Living Hus bliver bygget:
  Imens du forbereder dit fundament, er vi i fuldgang med at bygge dit hus. 
 • Levering af dit hus:
  Dit hus er nu næsten nøglefærdigt og leveres til dig på en stor blokvogn. Living Huset bliver løftet med kranvogn direkte på dit fundament, hvor det bliver tilsluttet el, vand og kloak. 

Priser

Priseksempler

Frida findes i varianterne “Budget“ og “Premium“.

Budget

Kr.629.000
Flot laminatgulv
Funktionelt køkken med hvidevarer fra IKEA
Funktionelt badeværelse
Hvide og mørke klinker i badeværelset
Gulvvarme i badeværelse med termostat
Trappeopgang til hems

Premium

Kr.788.000
Stort panoramavindue
Flot eksklusivt sildebensparket
Opgraderet badeværelse
Gulvvarme i badeværelse med LCD termostat
Bordplade i CORIAN
Trappe med opbevaring
Multifunktions vaske/tørremaskine
Flotte stenfliser i cement-look
Væghængt toilet
Udendørs LED spot
Varmepumpe

Materialer & Inventar

Frida - "Premium"

Badeværelset
Køkkenet
Huset

Start drømmen i dag