E L I N & F R I D A

70m² sOMMERHYGGE

BOOK FREMVISNING

Nær den populære og naturskønne havneby, Juelsminde, finder man dette unikke sommerhus fra Sølund Living, der adskiller sig fra de klassiske parcel-lignende boliger. Her kan du nyde et nyopført hus (år 2022) med kun 2 minutters gang til vandet, hvor der er kræset for arkitektur, æstetik og pladsoptimering. Sommerhuset har et samlet boligareal på 70 m², hvor kvadratmeterne er fordelt på et hovedhus og dertilhørende anneks, som forenes med en stor hyggelig træterrasse.

Image
Image

E L I N

S O M M E R H U S

Hovedhuset består af et køkkenalrum med højt til loftet og store vinduer, der giver et smukt lysindfald. Køkkenet er designet med hårdehvidevarer fra Electrolux og præsenterer sig med enkle hvide fronter, der er udsmykket med en CORIAN bordplade. Dertil rummer køkkenalrummet en rummelig hems, der kan benyttes som en hyggelig hule eller til ekstra sovepladser. Fra alrummet er der adgang til et velindrettet badeværelse og separat soveværelse, hvor du kan åbne op ud til den hyggelige og solrige træterrasse.

F R I D A

A N N E K S

Fra hovedhuset kan man nemt bevæge sig over i det store anneks, som er indrettet med et skønt stueområde. Det store gulv-til-loft vindue inviterer naturen indenfor i anneksets hjerterum og sørger for, at lyset strømmer ind. Dertil rummer stuen en trappe med gode opbevaringsmuligheder, der fører op til en hyggelig hems. Annekset er derudover indrettet med et stilrent badeværelse og soveværelse.

ELEGANT & MODERNE

baDEVÆRELSE

Badeværelset i hovedhuset og annekset oser af eksklusivitet og matcher resten af boligens moderne udtryk. På gulvet er der lagt store stenfliser med gulvvarme, og fliserne går igen på væggene. Derudover er der installeret regnvandsbrus i brusenichen, og badeværelset i hovedhuset er klargjort til en kombineret vaske-tørremaskine.

Nyd livet på mindre plads

Image

DET PERFEKTE UDERUM

I haven kan man nyde et dejligt terrassemiljø, hvor der er god plads til både at samle venner og familie. På træterrassen er der rig mulighed for at skabe en hyggelig oase med loungemøbler og solsenge, hvor du kan læne dig tilbage og nyde sommerhusidyllen. Terrassen byder også på et lækkert wellnessområde med et vildmarksbad og en saunatønde, der er designet med en halvmåne panoramarude.

BADESTRANDE & HAVNEMILJØ

JUELSMINDE

Sommerhuset har beliggenhed nær Juelsminde, som er en lysthavnsby i Østjylland. Juelsminde er omringet af den smukkeste natur, og byen byder på masser af oplevelser - hvad end du er til fysiske aktiviteter eller afslapning. Byen er særligt kendt for sit hyggelige havnemiljø, hvor du finder smagsrige restauranter, isboder og fiskeforretninger. Juelsminde har også et aktivt byliv, som er fyldt med charmerende butikker. Sommerhuset ligger derudover med kun få minutters gang til stranden. Her kan du få nogle gode timer til at gå ved at bade, læse en bog eller gå en tur.

INTERESSERET I AT HØRE MERE?

Kontakt EDC Juelsminde på følgende:

EDC Ejendoms Centret A/S

haahr@edc.dk

Odelsgade 36, 7130 Juelsminde

Telefon: 75 69 38 22